ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: ‘’Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ’’!!

2022-01-20

Τι κοινό έχουν οι προκηρύξεις 3Κ/2018 και 13Κ/2021, οι δύο μεγαλύτερες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε ΟΤΑ Α' & Β' βαθμού στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια;

Καμία από τις συνολικά 9.634 θέσεις δεν αφορά στον Δήμο Έδεσσας!

Όταν όλοι οι Δήμοι της χώρας διαμαρτύρονται για την αποψίλωση των υπηρεσιών τους και απαιτούν άμεσα προσλήψεις, κατανοώντας ότι μόνο οι επαρκώς στελεχωμένες με μέσα και προσωπικό υπηρεσίες μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά υπέρ των δημοτών τους, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Γιάννου συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.

Η δική του επιλογή είναι να επενδύσει το μέλλον της πόλης σε απευθείας αναθέσεις πάσης φύσεως μόνο σε ιδιώτες, φροντίζοντας με ιδιαίτερη επιμέλεια να μην προέρχονται από το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της περιοχής μας.

Με αυτόν τον τρόπο, εκατοντάδες μελέτες ανατέθηκαν σε γραφεία εκτός Δήμου, ενώ το κόστος της καθαριότητας υπερδιπλασιάστηκε.

Τελικά, είναι επικίνδυνη προχειρότητα ή πονηρή αδιαφορία;

Την ίδια ώρα, η πόλη υποφέρει από ανεργία και εγκατάλειψη.

Τα αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που θα ανακοινωθούν σύντομα, όσο τρομακτικά κι αν είναι, δεν θα αποτελούν έκπληξη για κανέναν μας, γιατί είναι ήδη ορατά. Είναι η κατάληξη της διαδρομής που ο κ.Γιάννου και η παράταξη του επέλεξαν για να ακολουθήσουν.

Στο τέλος της θητείας τους θα παραδώσουν μια πόλη μικρότερη και φτωχότερη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

20-01-2022/17:35