ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ): ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-14

ΣΧΟΛΙΑ 3

Ρεπορτάζ By Sakis

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, αρκετοί αναγνώστες μας, κάτοικοι Αλμωπίας-και όχι μόνο-, ζητούν να μάθουν τις προθέσεις των υποψηφίων Δημάρχων, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το παραπάνω θέμα.

Οι πολίτες της Αλμωπίας λοιπόν, δεν ζητούν, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ απαντήσεις από τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους για το τι σκοπεύουν να πράξουν για την πληγή αυτή που προσβάλλει την Αριδαία και την Αλμωπία γενικότερα.

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!-Και μάλλον δεν έχουν άδικο, καθόσον, ούτε μία, ούτε δύο αλλά για τρεις χρήσεις τελικά αποφασίσθηκε να χρησιμοποιηθεί, οι οποίες όμως εδώ και αρκετά χρόνια, μένουν χρήσεις μόνο στα χαρτιά!!

Αναφερόμαστε στον χώρο, δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας, μία ανάσα από την πόλη και από τα σχολεία που λειτουργούν πλησίον, ο οποίος αρχικά είχε ορισθεί ως χώρος στέγασης και λειτουργίας της κλειστής λαϊκής αγοράς της πόλης, ενώ για το σκοπό αυτό, είχε διαμορφωθεί ανάλογα και ο εσωτερικός του χώρος.

Στη συνέχεια και αφού η πρόταση αυτή εγκαταλείφθηκε, προτάθηκε να λειτουργήσει ως χώρος γυμναστηρίου, πρόταση που δυστυχώς και αυτή δεν προχώρησε.

Τρίτη πρόταση που έγινε μάλιστα και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν να λειτουργήσει ως χώρος πολλαπλών χρήσεων και ως συνεδριακός χώρος.

Δυστυχώς αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που κατασκευάσθηκε το κτίριο, ουδεμία από τις παραπάνω προτάσεις ευδοκίμησε.

Αντίθετα ο παραπάνω χώρος, έχει καταντήσει εδώ και αρκετό καιρό, χώρος συγκέντρωσης παραβατικών κλπ ατόμων, ενώ το εσωτερικό του δεν διαφέρει σε τίποτα από μία μικρή... χωματερή!!

Ειδικότερα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας μας, υπάρχουν καταστροφές στις τοιχοποιίες, φθορές στους υαλοπίνακες, στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στα κουφώματα, στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής ροή των υδάτων κλπ.

Επιπλέον ο χώρος είναι γεμάτος από κάθε είδους απορρίμματα αλλά και περιττώματα!!, ενώ οι οσμές που αναδύονται από αυτά είναι ανυπόφορες, οι δε τοίχοι κοσμούνται από διάφορα κακόγουστα και ενίοτε υβριστικά συνθήματα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα το παραπάνω κτήριο, και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια...

14/9/2023


ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-14 21:08

Μήνυμα: Πρώτη φορά έρχομαι στην Αριδαία Άκουσα για μια κλειστή λαϊκή αγορά Θέλω να αγοράσω ντόπια φρούτα και λαχανικά Μου δείξανε κάπου αλλά εκεί είδα μόνο λεωφορεία Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να την βρω?

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-15 09:09

Μήνυμα: Σιγά ρε εξυπνε ήρθες πρώτη φορά και πίνεις καφέ απέναντι από την αγορά

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-09-15 10:32

Μήνυμα: Η σάτιρα τσακίζει κόκαλα Δυστυχώς κάποιοι ιθαγενείς δεν γνωρίζουν τι είναι η σάτιρα και το χιούμορ