ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ… ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ…

2022-01-07

Αντιμέτωπες με έναν μασκοφόρο βρέθηκαν δύο γυναίκες την ώρα που έβγαιναν από πολυκατάστημα στη Ρόδο. Ο άνδρας τους επιτέθηκε, αρπάζοντας την τσάντα μιας γυναίκας, ωστόσο έδειξε "κατανόηση" και ανταποκρίθηκε στην έκκλησή της να της αφήσει τουλάχιστον το κινητό.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν από τις 19:00. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μια από τις δύο γυναίκες στην εφημερίδα "Ροδιακή", ο δράστης που φορούσε κουκούλα και μάσκα, περίμενε κρυμμένος στο σκοτάδι. Κινήθηκε πολύ γρήγορα και κατάφερε να τις αιφνιδιάσει, όταν βγήκαν από το κατάστημα μετά τα ψώνια τους για να κατευθυνθούν προς το αυτοκίνητό τους.

Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε την μία γυναίκα, της άρπαξε με βίαιο τρόπο την τσάντα και άρχισε να την τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ωστόσο κανείς δεν ήταν κοντά στο σημείο για να τις βοηθήσει. Ο κακοποιός κατάφερε να αφαιρέσει την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας, σκίζοντας το λουρί. Η τσάντα περιείχε περίπου 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Πάντως, σύμφωνα με την "Ροδιακή", ο μασκοφόρος φάνηκε... "γενναιόδωρος", καθώς όταν η γυναίκα του ζήτησε να της δώσει πίσω το κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη, εκείνος έβγαλε τη συσκευή από την τσάντα και την πέταξε στο έδαφος. Δεν αποκλείεται βέβαια να φοβήθηκε πως εάν παρέμενε στην κατοχή του, θα μπορούσαν οι Αρχές να τον εντοπίσουν.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, με τους αστυνομικούς να "ξεσκονίζουν" τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

07/01/2022