ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…

2021-07-23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Τα κίνητρα για φαρμακοποιούς και γιατρούς που κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμούς ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας στο OPEN, είπε ότι "φαρμακοποιοί και γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού. 

Με το που πηγαίνει λοιπόν ο πολίτης να κάνει την πρώτη δόση θα πιστώνονται δέκα ευρώ στον λογαριασμό του κάθε επαγγελματία υγείας, φαρμακοποιού και γιατρού".

Ο υπουργός τόνισε ακόμη ότι οι ιδιώτες γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό στο ιατρείο τους θα παίρνουν από το κράτος 20 ευρώ, από 3 ευρώ που έπαιρναν μέχρι σήμερα. Τέλος οι ιατροί που θα εμβολιάζουν κατάκοιτους συμπολίτες μας στα σπίτια τους θα παίρνουν αποζημίωση 50 ευρώ, από 20 ευρώ που αμείβονταν.

"Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες Υγείας. Και καλώ τους επαγγελματίες υγείας, γιατρούς και φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή και να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους για να κάνουν το εμβόλιο" είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και on alert για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε πως συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε επίσης ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως πρέπει να κάνουν όλοι το καθήκον τους και να εμβολιαστούν.

Σχετικά με τη Μύκονο, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα και ψυχραιμία, ενώ ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στα μικρά νησιά. «Ας εμβολιαστούμε όλοι, για να έχουμε ένα καλύτερο καλοκαίρι, σημείωσε ο ίδιος. Όπως είπε ο ίδιος, "ο εμβολιασμός είναι ευεργετικός, λειτουργεί και έχει συγκρατήσει τους αριθμούς των νοσηλειών".

23-7-2021/17:03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-23 23:20

Το Όνομά σας:

Κώστας

Μήνυμα:

Αν θέλετε να εμβολιαστεί ο κόσμος τα λεφτά δώστε τα σε αυτούς που θα εμβολιαστούν.