Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Κε ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: ‘’ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΤΕ’’…

2021-08-07

ΣΧΟΛΙΑ 2

Αυτοί οι ανώνυμοι ήρωες έχουν όνομα Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Λέγονται πυροσβέστες. Φυσικά όταν «σφίγγουν οι κ@λοι» δεν τους ρωτάτε γιατί δεν φοράνε τη μάσκα, ούτε εάν έκαναν το εμβόλιο. Τους θεωρείτε προφανώς αναλώσιμους. Άλλωστε οι πιθανότητες να μεταφέρουν τον κορωνο-ιό στα δάση είναι μηδαμινές.

Επειδή λοιπόν δεν είσαστε παιδιά του δρόμου αλλά των σαλονιών (κακόγουστων πολλές φορές), επειδή δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ στη μέση του δρόμου αποκαμωμένοι, επειδή δεν μάθατε να ρισκάρετε τη ζωή σας, ούτε τη θέση σας να τους σέβεστε και να πάρετε πίσω όσες ανοησίες ξεστομίσατε το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: zougla.gr

07-8-2021/11:01

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-08-07 13:56

Το Όνομά σας:

Ένας απλός πολίτης

Μήνυμα:

Σιγά μην τους σέβονται, όταν θέλουν να τους εμβολιασουν με το ζόρι και δεν δέχονται την προσωπική γνώμη του καθενός. Εάν δεν πήγαιναν οι μη εμβολιασμενοι πυροσβέστες και αστυνομικοί να βοηθήσουν σήμερα θα είχε καεί και η Αθήνα 1000%.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-08-08 12:46

Το Όνομά σας:

Παλιός Νεοδημοκράτης

Μήνυμα:

Ο Μητσοτάκης θέλει να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία και να κάνει νέο κόμμα με Σημιτικους. Γι'αυτό και οι περισσότεροι Υπουργοί είναι Σημιτικοι, άλλωστε χρωστάει στον Σημίτη για τον διορισμό του στη Εθνική Τράπεζα και το κυριότερο χρωστάει στον Σημίτη λόγω SIEMENS. Είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον Τσίπρα για να μην πω και χειρότερος το δείχνουν οι πράξεις του και όχι τα λόγια του.