ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...»

2021-01-29

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

1. Σήμερα ήταν η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τον απολογισμό του 2020. Ο κ. Τζιτζικώστας δεν κατέθεσε, πριν την συνεδρίαση, ως είχε δεοντολογική υποχρέωση, την εισήγησή του. Τον υποκατέστησαν οι Γενικοί Διευθυντές της Περιφέρειας.

2. Από την έναρξη της συνεδρίασης ήταν κλειστά τα μικρόφωνα όλων των συμβούλων. Ούτε οι επικεφαλής των παρατάξεων μπορούσαν να μιλήσουν. Κανονική φίμωση, με ευθύνη του κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος ήθελε να παρουσιάσει, χωρίς αντίλογο, τον απολογισμό. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Αναφέρουμε δυο, από τα στοιχεία της ίδιας της Περιφέρειας : Το επενδυτικό πρόγραμμα του 2020 υλοποιήθηκε κατά 31,4% μόνον !!! Από τις συμβάσεις δε, που έγιναν, σε σύνολο 561 οι 477 ήταν απ' ευθείας αναθέσεις ...

3. Μετά από αυτά η μόνη αξιοπρεπής αντίδραση ήταν η αποχώρηση. Αυτό πράξαμε απέναντι σε όσα η Διοίκηση διέπραξε.

4. Ο ρόλος που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας είναι της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης. Τον υλοποιούμε και αυτό ενοχλεί όσους είχαν συνηθίσει να παίζουν «εν ου παικτοίς».

Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ανηφορικό δρόμο. Η Διοίκηση της Π.Κ.Μ. θα συνεχίσει στον κατηφορικό ;;;;

Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση ή την δημοσίευση.

Για το Γραφείο Τύπου

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τηλ. επικ. 6944440224

axmetaloulis@HYPERLINK "mailto:axmetalo@otenet.gr"gmail.coHYPERLINK "mailto:axmetalo@otenet.gr"HYPERLINK mailto:axmetalo@otenet.grm