ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 34ΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΤΙ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ!!

2022-06-11

Ακόμη μία υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά έναν 62χρονο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη στα Μάλια, προκαλεί σοκ και οργή στην Κρήτη. Μια 34χρονη πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμημα Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να υποδείξει τον δράστη λόγω μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, neakriti.gr, για περισσότερα από δυο 24ωρα οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, την χτύπησε στο πρόσωπο, την ακολούθησε όταν εκείνη έφυγε και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, την βίασε σε ερημική παραλία.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση, τις πέτρες και τα κλαδιά που υπήρχαν στην παραλία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη ο πατέρας της με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Μάλια.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας. Η άτυχη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έχουν ληφθεί δείγματα DNA, ενώ ο Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

11/6/2022