ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ!!

2021-12-13

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία 18χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από συνομήλικό της, με τον οποίο είχε δεσμό, κατά τη διάρκεια πάρτι στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η 18χρονη κατήγγειλε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αστυνομία, ότι ενώ βρισκόταν σε πάρτι ενηλικίωσης μαζί με άλλους συνομήλικούς της, κάποια στιγμή πήγε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα.

Τότε, στον χώρο εμφανίστηκε ξαφνικά το 18χρονο πρώην αγόρι της, που φέρεται να τη βίασε σύμφωνα όσα καταγγέλλει.

Η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να είναι συνεργός στον βιασμό, καθώς είχε κλειδώσει το δωμάτιο, όπως κατήγγειλε η 18χρονη, ενώ ο πρώην σύντροφός της εντοπίστηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Τι συνέβη στο πάρτι ενηλικίωσης στον Βόλο

Το πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός. Κάποια στιγμή η 18χρονη είπε ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Ο πρώην σύντροφός της την οδήγησε στο δωμάτιο, του οποίου είχε το κλειδί, προκειμένου να αλλάξει ρούχα. Ενώ ήταν οι δύο τους στο δωμάτιο, χτύπησε την πόρτα ο φερόμενος ως συνεργός και τότε ο 18χρονος πρώην φίλος του θύματος, του έδωσε το κλειδί. Στη συνέχεια εκείνος κλείδωσε εξωτερικά την πόρτα.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 18χρονος της έκλεισε το στόμα και την βίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ο δράστης τηλεφώνησε, σύμφωνα με την καταγγελία, στον συνεργό του που τους κλείδωσε στο δωμάτιο προκειμένου να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Ο καταγγελλόμενος ως συνεργός ισχυρίζεται ότι ο φίλος του τον πήρε τηλέφωνο για να ξεκλειδώσει την πόρτα και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι έγινε στο δωμάτιο, χωρίς να εξηγήσει όμως για ποιον λόγο κλείδωσε την πόρτα.

13-12-2021/19:17