‘’ΚΑΛΠΑΖΕΙ’’ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ-ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ…

2021-06-07

Ληστεία σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή - Ανήλικοι οι δράστες, απείλησαν με μαχαίρι το θύμα τους για 10 ευρώ. Θύμα ληστείας από ανήλικους που κρατούσαν μαχαίρι έπεσαν μαθητές στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Πρόκειται για ένα νέο περιστατικό με δράστες και θύματα ανήλικους, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητές Γυμνασίου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ανηλίκων με στόχο να τους αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν πάνω τους.

Το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο σχολείου την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν. Τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων απομόνωσαν ένα από τα παιδιά, το απείλησαν με μαχαίρι και του άρπαξαν τα μόλις 10 ευρώ που είχε πάνω του.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και μετά από λίγη ώρα συνελήφθησαν δύο ανήλικοι 13 και 15 ετών, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με στόχο τη ληστεία, ενώ πάνω τους βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων που έχει καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.

07-6-2021/13:22