ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ’’ & ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2021-10-19

Συμμετοχή Κοινωνίας σε Κίνηση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας

Η «Κοινωνία σε Κίνηση» ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας και δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 10πμ στην πύλη του Νοσοκομείου Έδεσσας .

Καλούμε όλες και όλους τους συνδημότες μας να συμπορευτούν στον αγώνα για την διάσωση του νοσοκομείου μας. Λέμε ΟΧΙ στην μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο υγείας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας δηλώνει ότι βρίσκεται δίπλα τους και θα συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Έδεσσας την Πέμπτη 21 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στην πύλη του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Καλούμε τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν στην διαμαρτυρία για να δηλώσουμε την διαφωνία μας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

19-10-2021/13:22