ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ…

2021-10-07

''Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ''

Μετά από ένα χρόνο συνεχών κι επίμονων αιτημάτων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας για διεξαγωγή Δημοτικών Συμβουλίων με τηλεδιάσκεψη, η κ.Ιγνατιάδου είναι αυτή που κατά προσωπική βούληση επιλέγει πότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση κατ' αυτόν τον τρόπο και πότε όχι. Επιλέγει ξεκάθαρα τη φίμωση και την κρυφή διοίκηση.

Για ποιο λόγο όταν όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι συνεδρίαζαν με τηλεδιάσκεψη η ίδια δεν το έκανε;

Για ποιο λόγο αποφασίζεται να πραγματοποιείται η συνεδρίαση στις 14:00 το μεσημέρι -τις φορές που μας κάνει τη χάρη να προχωρήσει σε τηλεδιάσκεψη- όταν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι εργάζονται αυτήν την ώρα;

Γιατί παραληρεί στις συνεδριάσεις και βλέπει παντού φαντάσματα;

Γιατί άραγε απειλεί Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης; Φοβάται ή έχει κάτι να κρύψει;

Προσπαθεί μονίμως να ωραιοποιεί καταστάσεις, ισχυριζόμενη πως όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο Σκύδρας, σε σημείο που πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν ζούμε στον ίδιο τόπο.

Λυπούμαστε από τη μεριά μας που συνεχώς βλέπουμε την πόλη μας να υποβαθμίζεται, πρωτίστως με τη φυγή και το κλείσιμο όλων των τραπεζών στη Σκύδρα.

Και αν ακόμη θεωρείτε πως πρόκειται για σχέδιο των Τραπεζών, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως τουλάχιστον ένα κατάστημα ήταν εφικτό να διατηρηθεί στην πόλη μας, εάν δρούσατε με συντονισμένες ενέργειες κι αποφασιστικότητα εν καιρώ με όλους εμάς στο πλευρό σας, αλλά και με τη συμπαράσταση όλων των βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας.

Κινητοποιήσεις με σκοπό τη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο των Τραπεζών έχουν ουσία κ. Ιγνατιάδου, όταν πραγματοποιούνται εν καιρώ και όχι κατόπιν ειλημμένων αποφάσεων.

Εν προκειμένω, δε διστάσατε να αναφέρετε πως φίλος σας Δήμαρχος, «κολλητός Υπουργού» έκανε αντίστοιχες προσπάθειες για τη διατήρηση Τράπεζας, αλλά δεν απέδωσαν. Λυπούμαστε που αντιλαμβάνεστε την πολιτική με κολλητούς φίλους.

Ενδεχομένως να μην έχετε συναίσθηση της βαρύτητας του θεσμικού σας ρόλου και χειρότερα δε, αντιλαμβάνεστε την αποτυχία στην πόλη μας ως επιτυχημένη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Η υποβάθμιση της Σκύδρας και όλου του Δήμου μας θα έπρεπε να σας προβληματίσει και όχι να σας βρίσκει πεπεισμένη πώς δεν υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν λύσεις, όταν υπάρχει διάθεση, σωστός χειρισμός και αποφασιστικότητα.

Μην προσπαθείτε να μετατοπίζετε πάντα το βάρος της ευθύνης, αλλά σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να γνωρίζετε πως είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό των συνδημοτών μας, ωστόσο δεν απειλούμαστε και δεν θα σιωπούμε, όταν πρόκειται να διασφαλίσουμε το συμφέρον τους με κάθε κόστος.

Να αναφερθεί πως μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακίνητα μεγάλης περιουσίας, το ένα μετά το άλλο επιστρέφουν κατόπιν ενεργειών του κ.Πεφτούλιου Κακουλίδη στον τόπο μας και θα περιμέναμε την ίδια αντίδραση και από την πλευρά σας.

Αιτηθήκαμε μάλιστα την παρουσία του σε επόμενη συνεδρίαση για να ακούσουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πολίτες του Δήμου μας τις θέσεις και τα πεπραγμένα του, καθώς μας προβληματίζει πολύ που συνεχώς φέρεστε με απαξίωση στο πρόσωπό του εν απουσία του.

Διερωτόμαστε τους λόγους.

Μας χαροποιεί επιπλέον, να πληροφορούμαστε την είδηση για αξιοποίηση των Λουτρών του Λουτροχωρίου μέσω επένδυσης.

Ποιος όμως είναι ο επενδυτής κ.Ιγνατιάδου; Θα επωφεληθεί ο Δήμος και η τοπική Κοινότητα Λουτροχωρίου από αυτήν την επένδυση; Γνωρίζετε τον επενδυτή; Γνωρίζετε πώς προχώρησαν οι εργασίες στην Κοινότητα χωρίς την έγκριση της Περιφέρειας όπου ανήκει η εν λόγω έκταση;

Θα ήταν χρήσιμο να μας απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω, για να δούμε εν τέλει πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς την επιτυχημένη προσπάθεια, αλλά και την πολιτική γενικότερα.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

07-10-2021/08:38