ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ''...

2023-03-03

ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ...

Έχουν χυθεί τόνοι μελανιού και έχουν ειπωθεί χιλιάδες απόψεις και γνώμες για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα λίγο πριν το λυκαυγές του μήνα Μάρτιο, με τη σύγκρουση των δύο τρένων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό πολλών συνανθρώπων μας, που επέβαιναν σ ΄αυτό, και μάλιστα οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας, βυθίζοντας το Πανελλήνιο – και όχι μόνο-στη θλίψη και στο κλάμα.

Τα αίτια, τις συνθήκες και την απόδοση ευθυνών για το τραγικό αυτό συμβάν, θα τις εξετάσουν και θα τις αποδώσουν οι αρμόδιες Αρχές. Σίγουρα η παραίτηση του αρμόδιου Υπουργού, λειτούργησε σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης και ικανοποίησης εν μέρει της κοινής γνώμης, όμως δεν είναι αυτή που θα φέρει πίσω τις αδικοχαμένες ανθρώπινες ζωές, ούτε η απόδοση ευθυνών εκεί και σ΄ αυτούς που πρέπει.

Τα ερωτήματα που τίθενται πολλά και σύμφωνα και με κάποια από αυτά και αρκετών αναγνωστών και φίλων της ιστοσελίδας μας, οι οποίοι αναρωτιούνται εύλογα, για το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της πορείας των τρένων, για το οποίο αν και δαπανήθηκαν εκατομμύρια Ευρώ, δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου, μία εκ των οποίων είναι και η ψωροκώσταινα, χώρα μας!! (τρομάρα μας), αλλά και η έλλειψη δικλίδων ασφαλείας σε ενδεχόμενη περίπτωση.

Τη στιγμή μάλιστα που η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε απίστευτο βαθμό, όπως η παρακολούθηση πολιτικών κλπ προσώπων με το pretador κλπ συστήματα, το περιβόητο ''βαλιτσάκι'' των Αρχών Ασφαλείας που καταγράφει συνομιλίες κλπ, η ηλεκτρονική … παρακολούθηση κλπ καταγραφή όσων είναι εμβολιασμένοι και μη, η παρακολούθηση των όσων γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τιμωρία των χρηστών σε περίπτωση μη αρεστών αναρτήσεων…

… η καταγραφή των ταυτοτήτων κλπ προσωπικών εγγράφων στα κινητά μας τηλέφωνα, η άμεση έκδοση και παραλαβή πλήθους πιστοποιητικών μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (gov.gr), και γενικότερα όλα όσα μπορούμε να κάνουμε με ένα μόνο ΚΛΙΚ!!, δυστυχώς η παρακολούθηση της κίνησης των τρένων τα οποία μεταφέρουν ανθρώπινες ζωές, γίνεται χειρόγραφα και με τη χρήση κινητών τηλεφώνων!!, όπως ειπώθηκε από τους αρμοδίους.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στον ΟΣΕ, έχουν καταγγείλει το απαρχαιωμένο και τριτοκοσμικό σύστημα επικοινωνίας κλπ. αλλά και άλλων παθογενειών και ελλείψεων του οργανισμού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ!! Θα συσταθούν επιτροπές και υποεπιτροπές όπως ανακοινώθηκε, και είναι βέβαιο, δεδομένων παρόμοιων γεγονότων κατά το παρελθόν π.χ ΜΑΤΙ κλπ, ότι μόλις θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, θα ξεχαστούν όλα!!

Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να αποδοθούν τα του καίσαρος του Καίσαρι και να επαληθευτεί αυτό που ειπώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ''ΝΤΡΟΠΗ''!! 


03/3/2023