ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΦΕ ΣΕ 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ!!

2022-01-20

Μια 35χρονη στην Πάτρα παρήγγειλε τον καφέ της όταν έφτασε στη δουλειά της όπως κάθε πρωί, όμως, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ο διανομέας της πήγε τον καφέ και στη συνέχεια έβγαλε το μόριό του και αυνανιζόταν, όπως περιέγραψε η ίδια.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά, υπάλληλο καταστήματος καφέ.

Ο διανομέας όπως λέει η 35χρονη, έβγαλε το μόριό του ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στην είσοδο του κτιρίου, αφού είχε παραλάβει τον καφέ. Όμως ο διανομέας καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία!

Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ εκείνος συνέχισε απτόητος, αφού μόλις η γυναίκα απομακρύνθηκε, ανέβηκε στο μηχανάκι του και επέστρεψε στο καφέ. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε, έδωσε ξανά παραγγελία σε άλλον πελάτη αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε το παραμικρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να τον φωτογραφίσει ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».

20-01-2022/09:17