ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!

2021-08-20

Ανάστατη είναι η Σκόπελος από το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές. Ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί των Σποράδων προκειμένου να χαλαρώσουν λίγες ημέρες ωστόσο κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην είπε "καλημέρα" στον σύντροφό της. Εκείνος τότε θύμωσε και συμπεριφερόταν άσχημα. Όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στα δωμάτια που ενοικίαζαν.

Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος άνδρας και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

20-8-2021/15:04