ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕ 10ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΦΩΝΑΞΕ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ!!

2022-02-19

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!

Το περιστατικό, σόκαρε την μαθήτρια δημοτικού αλλά και την τοπική κοινωνία. Τώρα, ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές...

Σύμφωνα με το agrinionews, αναζητείται νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο κοριτσάκι χθες το μεσημέρι. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου στο Αγρίνιο.

Η 10χρονη μαθήτρια επέστρεφε από το σχολείο και στη διαδρομή για το σπίτι της συνάντησε τον άνδρα που ήταν μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Ο άνδρας, αρχικά της έκανε κάποιες αναγνωριστικές ερωτήσεις για την περιοχή και όταν απομακρύνθηκε το κορίτσι, το φώναξε εκ νέου. Το θέαμα ωστόσο αυτή τη φορά ήταν σοκαριστικό καθώς ο άνδρας ήταν με κατεβασμένα τα παντελόνια!

Από το μπαλκόνι του σπιτιού της ωστόσο η μητέρα μικρής είδε το γεγονός και έβαλε τις φωνές. Στη συνέχεια έσπευσε να ενημερώσει και τις αστυνομικές αρχές.

Από τότε, η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ η δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης σχηματίστηκε σε βάρος αγνώστου καθώς δεν κατέστη προς το παρόν δυνατή η ταυτοποίηση του ατόμου.

19/02/2022