Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!

2022-03-06

H υπόθεση που έρχεται από την Κρήτη έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης. Η γυναίκα έστειλε στιο νοσοκομείο τον πρώην σύζυγό της...

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος την έπιασε στο σπίτι και της είπε σε έντονο ύφος τα όσα του έλεγαν στο καφενείο. Η αντίδραση της γυναίκας όμως ήταν εκρηκτική. Άρχισε να του πετάει μεταξύ άλλων και ένα χαβάνι που έκανε τη ζημιά. Με τον άντρα να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Έπιασε το χαβάνι (γουδί) και χτύπησε εκνευρισμένη το κεφάλι του πρώην συζύγου της επειδή ο τελευταίος φέρεται να της ζήτησε το λόγο, επηρεασμένος από τα κακόβουλα σχόλια τρίτων που είχε ακούσει στο καφενείο σε βάρος της. Ο άνδρας τότε είχε πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το τραύμα στο κεφάλι, ενώ είχε υποβάλλει μήνυση στην πρώην γυναίκα του.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η γυναίκα κάθισε στο εδώλιο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ωστόσο αθωώθηκε από το δικαστήριο καθώς ο πρώην σύζυγος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την τιμωρία της, ενώ υποβάθμισε την σοβαρότητα του τότε συμβάντος, υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πολύ καλές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε «όλως ελαφρά σωματική βλάβη» και έτσι η κατηγορούμενη αθωώθηκε για το χτύπημα με το χαβάνι.

06/3/2022