ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ 52ΧΡΟΝΗΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2022-01-11

Η 52χρονη συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο.

Άνω - κάτω έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μια 52χρονη, η οποία ήθελε να καταθέσει ένσταση για διοικητικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στο κατάστημά της λόγω παραβίασης των υγειονομικών κανόνων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος (καφετέρια - μπαρ) στη Νέα Ιωνία, φέρεται να διαπληκτίστηκε με γυναίκα αστυνομικό, ενώ όχι μόνο της επιτέθηκε λεκτικά, αλλά της τράβηξε τη γραβάτα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να ακολουθηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία.

Από την πλευρά της ωστόσο, φέρεται και η ίδια να κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομικού.

Σύμφωνα πάντα με το e-thessalia.gr, στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, του οποίου η λειτουργία έχει ανασταλεί για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, είχε επιβληθεί πρόστιμο 6.000 ευρώ. Ενώ λοιπόν επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει ένσταση, μιλώντας με την υπεύθυνη, τα αίματα άναψαν και δεν δίστασε να της επιτεθεί αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια τραβώντας της τη γραβάτα!

Τελικά κατέληξε με χειροπέδες, κατηγορούμενη για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, λόγω και έργω εξύβριση και απειλή. Υποστήριζε, δε, πως δεν έπρεπε να της επιβληθεί πρόστιμο για ανεμβολίαστους πελάτες, που βρέθηκαν στο κατάστημά της.

Η 52χρονη, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομικού, κρατείται και σήμερα (11/01) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο.

11-01-2022/10:29