ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗ.Κ.Ε ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...

2022-03-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ''ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α''...

Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή Αλμωπίας βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στους πολίτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής σελίδας η σύζυγος του διορισμένου Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες αλλά και συντόνισε παράσταση του Καραγκιόζη το Σάββατο στο Ξενιτίδειο υπό την αιγίδα της επιχείρησης.

 Σαφώς και αποτελεί πρωτοφανή πρακτική αλλά και εξωθεσμική παρέμβαση που γυρίζει την αυτοδιοίκηση και την Αλμωπία δεκάδες χρόνια πίσω. 

Την ίδια ώρα που ο διορισμένος Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, βρίσκεται στο Βελιγράδι για αποστολή σε διεθνή έκθεση της Δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών χωρίς να έχει κανέναν ρόλο, αποτελεί παγκόσμια παραδοξότητα να αφήνει στη θέση του την σύζυγο του, ενώ υπάρχει Αντιπρόεδρος. 

Πλέον μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της ευθιξίας. Περιμένουμε άμεσα να καταθέσει την παραίτηση του από την Προεδρία της Κοινωφελούς Δημοτικής επιχείρησης Αλμωπίας. Είναι η μόνη χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μετά από αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο.

28-3-2022/15:49

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-03-29 16:15

Μήνυμα:

Και πολύ καλά έκαναν!πρέπει να αναγνωριστεί ότι όλα έγιναν για καλό σκοπό χωρίς να τους κατακρίνουμε!όταν κάποιος προσπαθεί για την αναβάθμιση του τόπου πρέπει να τους υποστηρίζουμε και να τους εμψυχωνουμε να υλοποιούν τις ιδέες τους!