ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΙΑΤΙ ‘’ΤΡΑΒΗΞΕ’’ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ (ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) ΣΗΜΕΡΑ 02/8 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ!!

2021-08-02

Παρατηρήσεις και νουθεσίες στους Αντιπεριφερειάρχες (θεματικούς και μη) της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στους αρμόδιους υπαλλήλους, απηύθυνε σήμερα Δευτέρα 02/8/2021 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος, κατά τη διάρκεια της Τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας...

...  ύστερα από τα παράπονα και διαμαρτυρίες Περιφερειακών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, αναφορικά με την καθυστέρηση των απαντήσεων στις επερωτήσεις που υποβάλλουν για διάφορα θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και μάλιστα ενίοτε, ύστερα και από πέντε μήνες!!.

Συμβούλεψε δε αυτούς (Αντιπεριφερειάρχες), οι απαντήσεις στις τυχόν επερωτήσεις των συμβούλων, από τούδε και στο εξής, να δίνονται το πολύ στην πρώτη ή δεύτερη συνεδρίαση από την υποβολή τους.

Η παρέμβαση αυτή του Περιφερειάρχη, απέσπασε τις επιδοκιμασίες όλων σχεδόν των περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης.

02-8-2021/17:25