ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!

2022-02-28

Η κομμώτρια έβλεπε να συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα στο σπίτι της και αποφάσισε να βάλει κάμερες ασφαλείας...

Η κομμώτρια στην Πάτρα παρατηρούσε πως από το σπίτι της, έκαναν φτερά μεγάλα χρηματικά ποσά, τις ώρες που εκείνη έλειπε στη δουλειά της. Έσπαγε το κεφάλι της, για να θυμηθεί αλλά άκρη δεν μπορούσε να βρει. Έτσι αποφάσισε να βάλει κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει όλα όσα συνέβαιναν όσο εκείνη βρισκόταν στο κομμωτήριο. 

Είδε πως υπεύθυνη για τις κλοπές ήταν η καθηγήτρια που πλήρωνε, για να κάνει μάθημα στο παιδί της. Εκείνη που όπως φαίνεται είχε δει πού φύλαγε τα χρήματα η μητέρα και μόλις έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία, σηκωνόταν και τα έβαζε στην τσέπη της.

Επεσε από τα σύννεφα Πατρινή κομμώτρια διαπιστώνοντας από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της πως η καθηγήτρια Αγγλικών του παιδιού της, την έκλεβε κάθε φορά που είχε μάθημα! Όπως αποκαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ήταν μόνη στο σπίτι με το παιδί και αφού είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα «φύλαγε» μικρά χρηματικά ποσά σε ντουλάπι της κουζίνας για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, με διάφορες προφάσεις πήγαινε στην κουζίνα και έβαζε χέρι!

Η γυναίκα παρατηρούσε ότι τα χρήματα έλειπαν, «έσπαγε το κεφάλι της» για να θυμηθεί μήπως είχε κάνει κάποιο λάθος και τα είχε βάλει αλλού, αλλά άκρη δεν έβρισκε. Μέχρι που αποφάσισε να βάλει κάμερες. Μόλις είδε το βίντεο έπαθε σοκ βλέποντας την καθηγήτρια να μπαίνει στην κουζίνα, να πηγαίνει κατευθείαν στον «στόχο» της και να παίρνει τα χρήματα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η κομμώτρια και μητέρα του παιδιού υπολογίζει πως στον 1,5 χρόνο που διήρκησε το «σκηνικό» η καθηγήτρια αφαίρεσε περίπου 3.500 ευρώ. Η γυναίκα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και μάλιστα επ' αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών να δικαστεί, η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τον προσεχή Μάιο. Η μητέρα, η οποία διατηρεί κομμωτήριο στην οδό Ακρωτηρίου, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.