ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΙΑΤΙ... ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-05-24

Αναστατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 24/5/2022, η Λουτρόπολη Αλμωπίας, καθώς και οι τοπικές κοινότητες, Λουτράκι και Όρμας-Πέλλας, από τις σειρήνες των περιπολικών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων κλπ.

 Ο λόγος;

H ''πυρκαγιά'' η οποία σύμφωνα με το σενάριο ξέσπασε στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, και ''κατασβέσθηκε'' επιτυχώς πριν λίγο,  η οποία (άσκηση) να σημειωθεί ότι γίνεται για πρώτη φορά, όχι μόνο στην Πέλλα αλλά και στην Κ. Μακεδονία, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από τους συμμετέχοντες σ ΄αυτήν.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, ξέσπασε πυρκαγιά στην Λουτρόπολη, όπου άμεσα οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, Δήμος Αλμωπίας, Εθελοντές , Αστυνομία, Στρατός, Δασαρχείο, ΕΚΑΒ κλπ) αλλά και σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αριδαίας, οι οποίοι συνέδραμαν στις παραπάνω δυνάμεις, προέβησαν στην εκκένωση του χώρου, στην αναζήτηση τραυματιών, στην μεταφορά τους σε ασφαλές χώρο (γήπεδο τ.κ Όρμας-Πέλλας) και στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η όλη άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του στην κάμερα της ιστοσελίδας μας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Τζαμτζής Ιορδάνης, ο οποίος παρακολούθησε την όλη διαδικασία, μαζί με τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους της Αλμωπίας, εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και επισκέπτες της Λουτρόπολης.

Δείτε σκηνές από την άσκηση στην Λουτρόπολη, καθώς και φώτο από τον όλη επιχείρηση, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας για την όλη διαδικασία...

24/5/2022