ΦΡΙΚΗ: ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ!!-ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ…

2022-02-06

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ακόμη μιας υπόθεσης με βιασμό ανηλίκου στην Κρήτη. Κατηγορούμενος ένας άνδρας που σύμφωνα με την καταγγελία ασελγούσε στην αδερφή της συζύγου του!

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύθηκε το δράμα που ζούσε στη δασκάλα του. Ο άνδρας από την Κρήτη συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανηλίκου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι δεν είναι αλήθεια όσα καταγγέλλονται.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Αφού ενημερώθηκαν οι Αρχές, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως αναφέρει το neakriti.gr, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (08.02.2022) και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Κρήτης, ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Δύο ακόμη δίκες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Αυτή η υπόθεση είναι μια από τις πολλές στα δικαστήρια του Ηρακλείου που σχετίζονται με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η δίκη - σε δεύτερο βαθμό - ενός γιατρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε γίνει τον Ιούνιο του 2019: Τότε, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κρίνει ένοχο τον γιατρό, επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 16 ετών. Ωστόσο, ο καταδικασθείς δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς η Έδρα είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό την ερχόμενη Τετάρτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης (Ηράκλειο). Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε - επί σειρά ετών - σε βάρος του ανήλικου γιου της πρώην συζύγου του. Ο μικρός αποκάλυψε τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του κατηγορούμενου, όταν ο γιατρός χώρισε από τη μητέρα του.

Τον Ιούνιο του 2019, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον γιατρό για κακουργηματικές πράξεις, χωρίς να του χορηγήσει κανένα ελαφρυντικό. Επισημαίνεται ότι ο γιατρός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Για την Τετάρτη έχει προσδιοριστεί και η δίκη - σε δεύτερο βαθμό - ενός ηλικιωμένου Κρητικού, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας του κατ' εξακολούθηση». Ο ηλικιωμένος φέρεται πριν από περίπου 10 χρόνια να είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας. Και σε αυτήν την περίπτωση το θύμα προερχόταν από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον του κατηγορούμενου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό είχε διεξαχθεί πριν από περίπου πέντε χρόνια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, το οποίο είχε επιβάλει στον ηλικιωμένο συνολική ποινή κάθειρξης 10,5 ετών. Ωστόσο, αποφασίστηκε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό όρους. Έτσι, ο καταδικασθείς παραμένει εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: neakriti.gr

06/02/2022