ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΚΑΙ 15 ΕΤΩΝ: ΤΙΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΟΚΤΩ ΑΝΤΡΕΣ!!

2021-04-02

Η ομάδα των δραστών ήταν ηλικίας 19 - 22 ετών. Τον ανείπωτο εφιάλτη έζησαν δύο κορίτσια στην Ινδία, όταν 8 άντρες τις έσυραν σε ένα δάσος και τις βίασαν ομαδικά για ώρες, μέχρι που έχασαν τις αισθήσεις τους.

Η αστυνομία κατάφερε να τους συλλάβει. Τα δύο κορίτσια, δυο φίλες 14 και 15 ετών, ήταν έξω στο πλαίσιο του εορτασμού ινδικής γιορτής τη Δευτέρα το απόγευμα. Τους άντρες τους γνώριζαν, ήταν από την ίδια περιοχή στην πολιτεία Τριπούρα.

Η ομάδα των δραστών, όλοι ηλικίας 19-22 ετών, πλησίασε τα κορίτσια και γιόρταζαν όλοι μαζί. Μόνο που τα κορίτσια δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Times of India», οι άντρες πήγαν τα κορίτσια σε ένα δάσος και τα κακοποίησαν σεξουαλικά για ώρες, ώσπου λιποθύμησαν.

Επέστρεψαν στο σπίτι τους την Τρίτη το πρωί και είχαν ορατά σημάδια από τραύματα. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και παραμένουν.

Οι γονείς των κοριτσιών ενημέρωσαν την αστυνομία και οι συλλήψεις και των 8 αντρών δεν άργησαν. «Οι κατηγορούμενοι πήγαν τα κορίτσια σε ένα δάσος και τα βίασαν ομαδικά όλη τη νύχτα. Όταν λιποθύμησαν, έφυγαν καθώς πίστεψαν ότι είχαν πεθάνει», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας...

02-4-2021/14:50