ΦΡΙΚΗ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ!!-‘’ΠΑΓΩΣΑΝ'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

2021-06-12

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 34χρονος κτηνοτρόφος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και ζήτησε νέα αναβολή με αποτέλεσμα η απολογία του να έχει μεταφερθεί για τις 14 Ιουνίου.

Σάλος στην Κρήτη από την υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης από έναν 34χρονο κτηνοτρόφο με το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται από ένα τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο σπίτι του για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο Καστέλι Κισάμου κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης, παρενόχληση ανηλίκων καθώς και για παιδική πορνογραφία

«Πάγωσαν» και οι έμπειροι αστυνομικοί με τα ευρήματα

Οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες ότι ο 34χρονος έχει στην κατοχή του παράνομα όπλο, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του χωρίς να φαντάζονταν το τί θα επακολουθούσε.

Όταν ξεκίνησε ο έλεγχος στα δωμάτια του σπιτιού του 34χρονου οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. «πάγωσαν» με τα ευρήματα που αφορούσαν παιδική πορνογραφία.

Πρόκειται για πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με ανήλικα κορίτσια σε άσεμνες στάσεις ενώ υπήρχε και σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Παράλληλα, υπήρξαν ενοχοποιητικά μηνύματα του δράστη με ανήλικα κορίτσια που φαίνεται να παρενοχλούσε.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων προκειμένου ο 34χρονος να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Ένας βιασμός ανήλικης και 5 υποθέσεις παρενόχλησης ανηλίκων

Τα αντανακλαστικά της αστυνομίας ήταν άμεσα. Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο οι αρχές εντόπισαν ένα κορίτσι το οποίο σε ηλικία 14 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον 34χρονο.

Η 18χρονη σήμερα γυναίκα, πριν τέσσερα χρόνια μπήκε στο στόχαστρο του δράστη.

Αρχικά ξεκίνησε μία επικοινωνία μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν και από κοντά.

Ένα βράδυ πήγαν στο σπίτι του όπου εκεί ο 34χρονος την αποπλάνησε κι όταν εκείνη αρνήθηκε να τον ξαναδεί ο δράστης την απείλησε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τις περιπτύξεις τους και αν δεν τον ξαναέβλεπα θα έβγαζε στα social media το βίντεο.

Μάλιστα, φαίνεται πως μία από τις επόμενες φορές που ειδωθήκανε η ανήλικη - τότε - κοπέλα αντέδρασε με τον 34χρονο να την απειλεί με όπλο.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εντόπισαν πέντε ακόμα ανήλικα κορίτσια που φαίνεται ο δράστης να παρενοχλούσε σεξουαλικά ξεκινώντας πάντα την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων στα social media.

Αξίζει αν σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δράστη του 34χρονου κρατά από το 2018 μέχρι και σήμερα με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν όσες περισσότερες ανήλικες έπεσαν θύμα παρενόχλησης από τον ίδιον. Κρήτη: 34χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης

Πήρε νέα προθεσμία να απολογηθεί

Ο 34χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και στη συνέχεια έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα. Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 34χρονος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και ζήτησε νέα αναβολή με αποτέλεσμα η απολογία του να έχει μεταφερθεί για τις 14 Ιουνίου.

Πηγή: cretapost.gr

12-6-2021/11:13