ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗ.Κ.Ε ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

2021-04-17

Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας από τηΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας.

Ολοκληρώθηκε από τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, μια σημαντική προσπάθεια στήριξης των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Ελασσόνα, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές δημοτών και συλλόγων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής των κατοίκων της Αλμωπίας.

Με μεγάλη συγκίνηση λάβαμε άμεσα, ευχαριστήριο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά κάθε πράξη αλληλεγγύης που έχεις ως στόχο, την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Tηλ: 24930-25440-6945591722

Fax: 24930-25053

Email: anteepelassonas@gmail.com

Προς: ΔΗΚΕΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή

Με τη παρούσα επιστολή η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας θα ήθελε να εκφράσει τις βαθύτερες ευχαριστίες καθώς και την ευγνωμοσύνη της στη ΔημοτικήΚοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας του Νομού Πέλλας για το ενδιαφέρον προς τους πληγέντες του σεισμού της 3ης και 5ης Μαρτίου του 2021.

Η ευγενική σας αυτή δωρεά αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτή την περίοδο που η επαρχία της Ελασσόνας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ. Αναστασιάδη για την πρωτοβουλία του αυτή καθώς και την κα. Σκούλη Ειρήνη για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία της.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της ΔΗΚΕΑ υγεία και καλή συνεχεία στο έργο τους.

Mε εκτίμηση

H Aντιδήμαρχος Πολιτισμού Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας

17-4-2021/10:45