ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16

2021-07-01

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 - Ελευθερούπολη Καβάλας 27-28/06/2021.

Με εξαιρετικές επιδόσεις και με ένα μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Φ.Ο. Αριδαίας από την Καβάλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.

Η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΝΤΗ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κάνοντας κομμάτια το ατομικό της ρεκόρ (κατά 4,5μ. περίπου) στέλνοντας το ακόντιο στα 34,68μ.. Προερχόμενη από έναν τραυματισμό και μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, η Ελεάνα έδειξε πως είναι μαχήτρια και τα έδωσε όλα στον αγώνα πραγματοποιώντας πολύ μεγάλες βολές σε όλες τις προσπάθειές της!

Η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε και στη σφαιροβολία, όπου βγήκε 9η κάνοντας επίδοση στα 7,80μ., βολή πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων της, καθώς πήγε στον αγώνα με επίδοση 9,45μ..

Στη δισκοβολία των κοριτσιών εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ΑΪΝΑΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΝΗΝΗ, η οποία ασχολείται με το συγκεκριμένο αγώνισμα μόλις 2 μήνες, πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 19,71μ. και κατακτώντας την 5η θέση!!!

Στο απαιτητικό αγώνισμα των 80 μέτρων με εμπόδια έκανε πολύ καλή προσπάθεια η ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ αλλά μια ατυχία στο 7ο εμπόδιο της στοίχισε και έμεινε στην 16η θέση της κατάταξης.

Τέλος η ομάδα της σκυταλοδρομίας μας, η οποία αποτελούνταν από τις ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΙΑΛΗ ΔΑΝΑΗ, ΣΒΑΡΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, τερμάτισε στη 14η θέση, με πολύ καλύτερο χρόνο από αυτόν με τον οποίο ήρθαν.

Οι αθλητές μας, για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν πολύ υπερήφανους!

01-7-2021/09:32