ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΟΜΑ: ‘’ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-11-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ βρίσκεται Ρομά που έχει δημοσιοποιήσει βίντεο στα Social Media, στο οποίο εκτοξεύει απειλές ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛΑΣ για τον Ρομά, που ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας.

Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Ρομά είναι γόνος γνωστής τσιγγάνικης φαμίλιας με παραβατική συμπεριφορά. Πλέον, οι αστυνομικοί θα ταυτοποιήσουν και επίσημα τον λογαριασμό στο TikTok μέσω ηλεκτρονικών ιχνών και στη συνέχεια, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ρομά λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, την «κατέβασε», ωστόσο η Αστυνομία κατόρθωσε να την κρατήσει και τελικά να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες. 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

15/11/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:2023-11-16 20:57

Το Όνομά σας:Οοο

Μήνυμα:Βρε άντε στο διαολο ουστ από τα ιερά χώματα της Ελλάδας απέλαση και να μην μείνει ούτε τσαντίρι με ινδοπακιστανους