ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ- ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ-ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

2022-01-01

ΣΧΟΛΙΑ 3

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ...

Μήνας γενεθλίων για την ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr ο Ιανουάριος, αφού έκλεισε αισίως τα επτά (07) χρόνια διαρκής και καθημερινής ενημέρωσης στους φίλους επισκέπτες-αναγνώστες μας.

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, η μνήμη μας γυρίζει πίσω στην παρθενική μας ανάρτηση, που έγινε δειλά-δειλά στις αρχές Ιανουαρίου του έτους 2015 και έκτοτε, παρά τις αντιξοότητες, προσπαθούμε, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ και ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ, να κρατάμε ενήμερους τους αναγνώστες μας, αντικειμενικά, αμερόληπτα, ανεξάρτητα, αδέσμευτα και ακηδεμόνευτα...

... θέτοντας μέσω πληκτρολογίου '' το δάκτυλο επί των τύπων των ύλων'' , αναδεικνύοντας πάντα με καλόπιστη κριτική τα κακώς κείμενα , ειδικότερα στην περιοχή αρμοδιότητας της Π.Ε Πέλλας, γεγονός που προκαλεί ενίοτε αντιπάθειες αλλά και βρώμικο και υπόγειο πόλεμο εναντίον μας, από όσους ενοχλούνται, δείγμα ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, τους επισκέπτες-αναγνώστες μας για την προτίμηση που δείχνουν στην ιστοσελίδα μας αναφορικά με την ενημέρωσή τους, υποσχόμενοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και πάθος την αντικειμενική ενημέρωσή τους.

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-01-01 21:17

Μήνυμα

Καταρχήν Χρόνια Πολλά με Υγεία και ευτυχία να φέρει ο καινούργιος χρόνος και αφετέρου κ.δ/ντα του sites να συνεχίσετε το εργο σας με την ιδια ροτα που ξεκινησατε απο την αρχη για πολλά χρόνια ακομη.

Ενας καλόπιστος Πολίτης.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-01-02 08:29

Μήνυμα:

Χρόνια πολλά Σάκη καλή δύναμη.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-01-02 09:55

Μήνυμα:

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και να τα εκατοστήσει η ιστοσελίδα σας με αντικειμενική πάντα ενημέρωση. ΌΛΓΑ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗ

Από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας Θεοδωρίδη Σάκη.

01/01/2022