ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!

2021-01-29


Εφιαλτική ημέρα η 25η Ιανουαριου για την Ορθοδοξη Εκκλησια και την ελευθερια του Τύπου μετά την απιστευτη επιθεση που δεχθηκε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ημέρα ντροπής η χθεσινή για την Ορθοδοξια. Γνωστοί άγνωστοι μηχανισμοί του παρακράτους, εκκλησιαστικού και ΜΗ , προεβησαν σε μια ανευ προηγουμένου επιθεση εναντίον της μοναδικής ανεξάρτητης εφημεριδας.

Συγκεκριμένα χθες 25η Ιανουαριου 9 ατομα με βαριοπουλες επιτεθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE της Οδου Σοροβιτς 13 στο κεντρο της Αθηνας στη συμβολή Πατησιων και Αγιου Μελετιου ενώ πέταξαν μια εικόνα της Παναγιας την οποία είχαν βεβηλώσει και απειλητικό σημειωμα που ανέφερε μεσα : ΨΟΦΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ.

Λίγη ώρα μετά, στο διάστημα μεταξύ 22:15 με 02:34 το πρωι οι server του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δεχονταν μια ανευ προηγουμενου επιθεση απο χιλιάδες χρήστες (SPAM) αγορασμένους από το εξωτερικό όπως τόνισαν οι τεχνικοί με αποτελεσμα το site να ειναι κατω για τουλαχιστον 3 ωρες για πρωτη φορά στην ιστορια του εδω και μια δεκαετια.

Να θυμισουμε πως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δεχεται συστηματικά επιθεσεις από Αθεους, ενώσεις αθεων, αναρχικούς, σκιτσογραφους του περιθωριου που απειλουν τους δημοσιογραφους ακομη και με θανατο, με αποκορυφωμα τα χτυπηματα των Ραδιο Αρβυλα τοσο τον περασμενο Μαρτιο όσο και πριν λιγες ημέρες.