ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ’’ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-25

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Τα εύσημα και τα ευμενή σχόλια απέσπασαν οι κάτοικοι και γενικότερα η Λουτρόπολη Αλμωπίας και η τ.κ Όρμας Πέλλας, από ομάδα 20 περίπου επισκεπτών στην παραπάνω περιοχή, προερχόμενοι από Λάρισα, Θεσαλλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη, Βέροια κλπ, τους οποίους συνάντησε η ιστοσελίδα μας σήμερα Σάββατο 25/6/20222 πρωινές ώρες στην Λουτρόπολη-Αλμωπίας...

...οι οποίοι δέχθηκαν να μας μιλήσουν για τις εντυπώσεις τους από την 8ήμερη διαμονή τους στην περιοχή, εν όψει της διαδικασίας που ακολουθούν στα πλαίσια της κερασοθεραπείας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Dr. Δήμητρα Τυλλιανάκη, Ολιστικό-Ομοιοπαθητικό, η οποία (κερασοθεραπεία), σύμφωνα με τα όσα μας είπαν, αποτοξινώνει τον οργανισμό, αναζωογονεί τα κύτταρα και ωφελεί γενικότερα τον ανθρώπινο οργανισμό.

Από την παραπάνω 20μελή ομάδα, έλαβε τα εύσημα και τα ευμενή σχόλια η όλη εικόνα που παρουσιάζει η Λουτρόπολη από άποψης καθαριότητας, αλλά και γενικότερα η εξυπηρέτηση κλπ συνθήκες της διαμονής τους στην περιοχή, χαρακτηρίζοντας την Λουτρόπολη ως ''Παράδεισο''.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μέλους της ομάδας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, αναφέρθηκε στο προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, και ενώ οι γιατροί του έδιναν ένα μήνα ζωής, ακολουθώντας τις οδηγίες και συμβουλές της Dr. Δήμητρας Τυλλιανάκης, Ολιστικού-Ομοιοπαθητικού... ζει και βασιλεύει, παρά το γεγονός ότι πέρασαν πάνω από επτά χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα 27/6/2022 και ώρα 18.30 θα λάβει χώρα σχετική εκδήλωση στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαίας και στην περιοχή του θεάτρου, εκδήλωση με ομιλητές τους Dr. Δήμητρα Τυλλιανάκη, Ολιστικό-Ομοιοπαθητικό και τον Ξενοφώντα Γεωργίου βοτανολόγο για τα θεραπευτικά βότανα της περιοχής Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε τις αποκαλυπτικές αφηγήσεις για τη διαμονή τους στην Λουτρόπολη και την συγκλονιστική αφήγηση του φίλου μας που αν και διαγνώσθηκε με καρκίνο και του έδωσαν ένα μήνα ζωής, χάρη στην ολιστικότητα και την ομοιοπαθητική, όπως ανέφερε, είναι μια χαρά!!

25/6/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-06-25 18:29

Μήνυμα: Τι ακριβώς πτυχίο έχει καποιος που ασχολείται με την ολιστικοτητα - ομοιοπαθητική? Αφου θεραπεύει τον καρκίνο πιστεύω ειναι στην κορυφή των ιατρών