ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ...

2022-04-06

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με του πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστέργιου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή της Πέλλας.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ξεκινήσει αύριο Τέταρτη 6 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. με επίσκεψη στον παραγωγό φρούτων και λαχανικών Μάρκο Σαπουντζόγλου στο Δυτικό Γιαννιτσών

Θα ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ζωικής Παραγωγής στο Παραλίμνη Γιαννιτσών

Στις 10.45 π.μ. θα γίνει επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας στα Γιαννίτσα.

Στη συνέχεια στις 12.00 θα γίνει επίσκεψη στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Σκύδρα και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Σκύδρας στη Σκύδρα.

Στις 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην εταιρεία εμπορίας φρούτωνSTAPFRUIT στη Σκύδρα.

Στις 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλατάδων στους Γαλατάδες και στις 4.15 θα γίνει επίσκεψη στην οικοτεχνία χειροποίητων πούρωνVammaDelSol στην Κρύα Βρύση.

Την Πέμπτη και ώρα 9 π.μ. το πρόγραμμα επισκέψεων θα ξεκινήσει από το κονσερβοποιείο ΚΡΟΝΟΣ στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Θα ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. συνάντηση με τους Νέους Αγρότες του ΑΦΟΣ Αλμωπίας στην Αριδαία.

Στις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη ΓΕΚΟΣΑ στην Αριδαία, και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της Αλμωπίας στην Αριδαία

Τέλος στις 1.30 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στο LidraHotelστην Αριδαία. 

06-4-2022/09:08