ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ-ΕΔΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

2022-09-15

«Πονοκέφαλο» προκαλούν σε ένστολη υπηρεσία οι δύο Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες σχετίζονται με την επιθετική συμπεριφορά δύο μελών της.

Για την πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με το creta24, στο στόχαστρο μπαίνει ένστολος σε θέση «κλειδί» ο οποίος είχε συλληφθεί για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συζύγου ή συντρόφου του.

 Η εμπλοκή του στο επεισόδιο βίας για το οποίο κατηγορείται προκάλεσε έντονες συζητήσεις λόγω της θέσης του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται δεν προκάλεσαν έκπληξη σε συναδέλφους του. Η ΕΔΕ έχει ανατεθεί σε αξιωματικό και μάλιστα έφτασε σε αυτόν μετά από «καραμπόλα», όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες.

Πάντως η πράξη για την οποία κατηγορείται ο ένστολος, χαρακτηρίστηκε από έντονη βιαιότητα, η οποία και προκάλεσε πρόβλημα υγείας στο θύμα. Δημοσιογραφικές πληροφορίες σημειώνουν ότι το περιστατικό έγινε πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την καταγραφή που έγινε από την αστυνομική υπηρεσία που κατέγραψε το γεγονός, ο ένστολος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Φαίνεται να λογομάχησαν και σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε εκείνη στη συνέχεια, ο πρώην άνδρας της, αφού την έσπρωξε με τα χέρια, την εξύβρισε την απείλησε και στη συνέχεια την κουτούλησε με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Εκεί διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε από την «κουτουλιά» κάταγμα στη μύτη. Ο φερόμενος ως δράστης μετά τη σε βάρος του μήνυση, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Το ερώτημα πλέον είναι πότε θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ για την οποία υπάρχουν χρονικά περιθώρια και τί ποινή θα επιβληθεί στον ένστολο.

Η δεύτερη ΕΔΕ αφορά και πάλι σε πράξεις βίας ωστόσο δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες. Κάποιες πηγές κάνουν λόγο για σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ενστόλων, ενώ άλλες πηγές τονίζουν ότι το επεισόδιο που έχει μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας αφορά τον ένστολο με πολίτη.

15/9/2022