ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!! ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ & ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!!(ΦΩΤΟ)

2023-05-15

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ νομιμοποιεί εξωσχολικές δράσεις Σατανισμού!

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ επέτρεψε επίσημα στους μαθητές να παρακολουθήσουν εξωσχολικές δραστηριότητες της εκκλησίας του σατανά. Μύηση παιδιών μαθητών σε σατανιστικές τελετές επικλήσεις..

Παιδιά Δημοτικού κάθονται κυκλικά γύρω από πεντάλφα φέρουν μαύρες κουκούλες..τραγόμορφος δάσκαλος σε βιβλιοθήκη τους διαβάζει προφανώς Σολομωνική διασκευή για .. μαθητές…

Tα παιδιά φέρουν κέρατα όπως συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη Σατανιστική εκδήλωση στην παγκόσμια ιστορία που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Βοστώνη που διοργάνωσε ο Ναός του Σατανά.

Η Εκκλησία του Σατανά ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1966 ενώ πριν μια δεκαετία ιδρύθηκε και ο Ναός του Σατανά που γιόρτασε στη Βοστώνη την επέτειο της θεμελίωσής του.

Ο Ναός του Σατανά αναγνωρίζεται πλέον ως νόμιμη Εκκλησία στις ΗΠΑ.. Η Le Monde Diplomatique ήδη από αρχές 1990 σημειώνει : "άνοδος της σατανιστικής βίας στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ μαστίζονται από εμμονή στο Σατανισμό! Στις ΗΠΑ μια νέα κάστα δολοφόνων: διαβολολάτρες και κανίβαλοι." Φανταστείτε που βρίσκονται σήμερα….

Η μεγάλη συζήτηση για την «παρακμή των Ηνωμένων Πολιτειών», την οποία οι πολιτικοί ηγέτες επιδιώκουν να ξορκίσουν ξεκινώντας την ισχυρή στρατιωτική διαδήλωση στον Κόλπο, συνοδεύεται από έναν πραγματικό άνεμο χιλιετισμού, μια αναβίωση των λατρειών του Σατανά και μια αύξηση σε τελετουργικά εγκλήματα

Η τεράστια επιτυχία ταινιών όπως ο «Εξορκιστής», η «Καμπάλα» ή η «Σκάλα του Ιακώβ» ή αυτή των «δαιμονικών» μυθιστορημάτων του Στίβεν Κινγκ συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της εμμονής με τον σατανισμό σε μια χώρα που ανησυχεί έντονα για τις συνθήκες της οικονομικής ύφεσης και πολλά άλλα και είναι ολοένα και περισσότερο κυριευμένη από αταξία.

Η ιδέα διαδίδεται, σε περιθωριακούς κύκλους, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ο επιλεγμένος τόπος της Αποκάλυψης. Έτσι, κάποιοι προετοιμάζονται γι' αυτό εξασκώντας το «κακό»

Σύμφωνα με ειδικούς της αμερικανικής αστυνομίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες θύματα σατανιστικών δολοφονιών. Ένας αστυνομικός επιθεωρητής του Σικάγο λέει: «Τα τελετουργικά εγκλήματα θα γίνουν όλο και πιο κρίσιμο πρόβλημα τη δεκαετία του 1990.»

Μια φρικτή είδηση ​​αναστάτωσε ιδιαίτερα τους Αμερικανούς τον Απρίλιο του 1989: η μακάβρια ανακάλυψη στα σύνορα μεταξύ Μπράουνσβιλ του Τέξας και Ματαμόρος του Μεξικού, δεκατριών σφαγιασμένων και ακρωτηριασμένων πτωμάτων δίπλα σε μια ξύλινη καλύβα στο Rancho Santa Helena.

Μέσα στην καλύβα, ένα εξίσου τρομακτικό εύρημα: το nganga, το καζάνι του διαβόλου όπου επιπλέει ένα μείγμα ανθρώπινου εγκεφάλου και αίματος ανακατεμένο με κεφάλι κατσίκας και μπαστούνια ναρκωτικών, όλα εκπνέοντας μια ναυτία. «Ήταν η θρησκεία μας», είπε ένα μέλος της συμμορίας των Satanic Murderer Gang που συνελήφθη από την αστυνομία.

Ένα από τα θύματα ήταν ο Mark Kilroy, ένας φοιτητής από το Τέξας που ήρθε ως τουρίστας για να περάσει το Σαββατοκύριακο σε μεξικάνικο έδαφος. Ο αρχηγός της συμμορίας: Jesus Costanzo, κουβανικής καταγωγής, γεννημένος στη Φλόριντα, playboy, έμπορος ναρκωτικών, είδος γκουρού που ασκούσε τη santeria και το palo mdayombe, αφρο-καραϊβικές λατρείες κοντά στο βουντού.

Γιατί η κοκαΐνη και η λατρεία του Διαβόλου είναι συμπληρωματικά. ο τελευταίος υποτίθεται ότι καθιστά τα μέλη της ομάδας άτρωτα και τα προστατεύει από οποιαδήποτε εισβολή των αρχών.

Η υπόθεση Matamoros είναι ένας αμερικάνικος εφιάλτης που ξαφνικά εκρήγνυται στο πρόσωπο του ευρύτερου κοινού. Αλλά για κάποιους, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη: «Όλοι οι ύποπτοι, Μεξικανοί ή Αμερικανοί, που σταματάμε στα σύνορα φέρουν ένα κιτ μαύρης μαγείας πάνω τους, όπως άλλοι το δίπλωμα οδήγησής τους», δηλώνει ένας πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών του Τέξας.

Για χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες μαστίζονται από μια εμμονή με τον σατανισμό. (…)

Δείτε σχετικές φώτο...

Πηγή: Επίκαιρο άρθρο της Le Monde Diplomatique

15/5/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-05-15 21:53

Μήνυμα: Ένας σοβαρός λόγος που ο Θεος θα καταστρέψει την Αμερική σύντομα, όπως έλεγε και ο μοναχός πατέρας Εφραίμ Αριζόνας

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2023-05-15 21:58

Μήνυμα: Εσχως