ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

2021-08-18

Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας

Συνεχίζονται για όλο τον μήνα Αύγουστο οι εγγραφές μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος εκ μέρους των μαθητών και των γονέων τους.

Το "Κοινωνικό Φροντιστήριο", που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία», λειτουργεί στα πλαίσια της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης συμβάλλοντας στην ισότιμη συμμετοχή όλων στην εκπαίδευση και στην παροχή ίσων ευκαιριών σε όλη την κοινωνία.

Η περσινή εκπαιδευτική χρονιά - αν και είχε αρκετά δύσκολές συνθήκες τόσο για τους εκπαιδευτές, αλλά κυρίως για τους μαθητές - ήταν ιδιαίτερη και επισφραγίστηκε με σημαντικές επιτυχίες μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Τη χρονιά 2020 -2021, όπου τα μαθήματα ξεκίνησαν διά ζώσης και στην πορεία μετατράπηκαν σε τηλεκπαίδευση, συμμετείχαν περισσότεροι από 50 μαθητές και 8 εκπαιδευτικοί, ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 3.400 διδακτικές ώρες σε 10 διαφορετικά μαθήματα.

Ο προγραμματισμός για την νέα εκπαιδευτική χρονιά έχει ξεκινήσει και η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων, θα γίνει την Δευτέρα 30 Αυγούστου, με την επιμελή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλών σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας, στο τηλέφωνο 2381023101 και στον ιστότοπο www.edessacity.gr.

Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους με την ευχή όλα να κυλίσουν ομαλά!!!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Για 14η συνεχόμενη χρονιά η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα για το σχολικό έτος 2021-2022, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και αφορούν αποκλειστικά οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα.

Στο Κοινωνικό φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όπως Αρχαία, Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία κ.α. για παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου.

Θα λειτουργήσουν επίσης τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά Δημοτικού καθώς επίσης και τμήματα ειδικής Αγωγής.

Εγγραφές θα γίνονται από την Πέμπτη 26 Αυγούστου έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00 - 21:00, στην Γραμματεία των Φροντιστηρίων (1ος Όροφος Πνευματικού Κέντρου Ι. Ναού).

Αγιασμός - Έναρξη: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, 7:00 μ.μ.

Για να δείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατήστε στο σύνδεσμο www.inag-gr.blogspot.com

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τις ίδιες ώρες στο τηλ.: 23820 22819

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει το κράτος.

18/8/2021