ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ: ΤΗ ΒΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ!!

2021-12-04

Σοκ στην Αμαλιάδα από την είδηση πως μιας ανήλικη έπεφτε θύμα βιασμού για τρία χρόνια από τον θείο και τον αδερφός της.

Ο 40χρονος θείος της άτυχης, σήμερα 18χρονης, και ο 20χρονος αδελφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση. Μάλιστα ο 40χρονοε προφυλακίστηκε χθες το απόγευμα, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρέμεινε τελικά ο αδελφός της.

Η υπόθεση είχε συνταράξει την Αμαλιάδα το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 της χρόνια, οπότε και αποκάλυψε όλα όσα βίωνε. Η υπόθεση όλο αυτό το διάστημα ήταν σε προδικασία και στο στάδιο της προανάκρισης, ωστόσο δεν είχε «προχωρήσει» στο στάδιο της κλήσης σε απολογία των δύο καταγγελλόμενων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς», την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας η κοπέλα, η οποία ενέμεινε στην πρώτη της κατάθεση, ότι βιάζονταν δηλαδή από ίδιο της τον θείο και τον ανήλικο επίσης τότε αδελφό της!

Η κοπέλα κατήγγειλε πως για περίπου 3 χρόνια ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδερφό και τον αδερφό του πατέρα της, ο οποίος αν πατέρας και ο ίδιος, φέρεται να μην δίσταζε να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στην ανήλικη ανιψιά του!

Πως άρχισαν οι αποκαλύψεις

Το κορίτσι δεν είχε την δύναμη να κάνει την καταγγελία όμως λίγο πριν αποκαλυφθούν όλα στα μέσα του 2019, έφυγε από το χωριό που ζούσε τον εφιάλτη.

Ο πατέρας της απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ζητώντας να παρέμβει για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του. Με την βοήθεια του φίλου της, πήγε στην Πάτρα, όπου διέμενε η μητέρα της, αφού οι γονείς της είναι χωρισμένοι, και σε αυτή αποκάλυψε όσα ζούσε στο χωριό.

Ο πατέρας της ωστόσο κατήγγειλε τη φυγή της κόρης του με τον φίλο της στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να την αναζητούν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα και από την πρώτη επαφή που είχαν μαζί της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η ανήλικη δεν ήθελε να επιστρέψει σπίτι της και προσπαθούσε να δώσει ένα «σημάδι» στους αστυνομικούς ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει...

Άρχισαν να βγαίνουν στο «φως»

Μετά την προσέγγιση των αστυνομικών κα αφού άρχισε να αισθάνεται ασφαλής, τους αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν ήθελε να επιστρέψει στην Αμαλιάδα είναι γιατί είχε θύμα βιασμού κατ' επανάληψη από τον ίδιος της τον αδελφό και τον θείο!

Όπως αποκάλυψε ο πρώτος βιασμός είχε γίνει κάπου το 2016, αρχικά από τον αδελφό της, και στην συνέχεια με την άσκηση βίας την βίασαν κατ' επανάληψη και ο αδελφός και ο θείος της.

Ο φόβος ήταν το κυρίαρχη συναίσθημά της όμως κάτι άρχισε να αλλάζει όταν γνώρισε τον φίλο της και αποφάσισε να ζήσει μαζί του και να ψάχνει επαφές με τη μητέρα της ώστε να απομακρυνθεί από το περιβάλλον που ζούσε και τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε.

04-12-2021/11:02