ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 15/ΧΡΟΝΗ: ΤΗ ΒΙΑΣΕ 54/ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΑΡΕΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!

2023-03-13

Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στον Κολωνό έρχεται να συνταράξει την κοινωνία και να υπενθυμίσει τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο, το οποίο βρίθει παιδόφιλων που «ψαρεύουν» ανήλικα παιδιά και τα πείθουν να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις. Οι Αρχές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης κι όπως αποδεικνύεται, δυστυχώς εμπλέκονται κι άλλα άτομα πλέον του φερόμενου ως βιαστή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στα δύο κινητά τηλέφωνα της μαθήτριας καθώς και στα δύο τηλέφωνα του 54χρονου. Οι συσκευές βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου θα ερευνηθούν οι κλήσεις που είχε δεχθεί η μαθήτρια όσο και τα μηνύματα στις δύο εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα ήδη έχει γίνει αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

O Angel και ο Τάσος που έκαναν… πλάτες στον παιδοβιαστή

Οπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς εκτός από την εφαρμογή Snapchat μέσω της οποίας την προσέγγισε ο 54χρονος, άλλα δύο άτομα επικοινώνησαν μαζί της και την παρότρυναν να συναντηθεί με τον δράστη. 

Το ένα άτομα επικοινώνησε μαζί της μέσω Instagram με το όνομα «Αngel». Μάλιστα της έδειξε και μια ταυτότητα υποστηρίζοντας ότι είναι αστυνομικός. Το δεύτερο όνομα της συστήθηκε ως «Τάσος» και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της μέσω κινητού τηλεφώνου.

Και οι δύο της έλεγαν ότι ο 54χρονος την αγαπάει, ότι δεν μπορεί χωρίς αυτή και ότι έκανε ή θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αν δεν τον συναντήσει και θα είναι υπεύθυνη η ίδια αν του συμβεί κάτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομική έρευνα έχει προχωρήσει και είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δύο αυτών ατόμων που αναμένεται να κληθούν προκειμένου να καταθέσουν για τα όσα έχει καταγγείλει η άτυχη μαθήτρια.

Αρνείται τα πάντα ο 54χρονος ναυτικός

Αναφορικά με τον φερόμενο ως δράστη πρόκειται για έναν 54χρονο ναυτικό στο επάγγελμα και πατέρα ενός παιδιού. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Στα δύο κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο της 15χρονης, όσο και άλλων ανήλικων και ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματα. 

Ο ίδιος πάντως κατά τη σύλληψή του υποστήριζε ότι δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση και ότι έχει γίνει λάθος ή παρεξήγηση Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε να απολογηθεί και να πει οτιδήποτε. Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου».

13/3/2023