ΕΔΕΣΣΑ: ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΄ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-09-09

Είναι γεγονός ότι το σήμα κατατεθέν του Νομού Πέλλας και ειδικότερα της Έδεσσας είναι οι Καταρράκτες της πόλης, που αποτελούν το στολίδι αλλά παράλληλα και μαγνήτη για τους επισκέπτες κλπ τουρίστες στην περιοχή.

Υπάρχουν όμως κάποια σημεία που αμαυρώνουν το στολίδι αυτό και ειδικότερα, όπως καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας επισκέπτες στο χώρο, που καλό θα είναι η Δημοτική Αρχή ή η Αντιπεριφέρεια, ανάλογα, να δώσουν λύσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφεραν οι επισκέπτες, αλλά διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, το ποταμάκι που βρίσκεται στην περιοχή ΒΑΡΟΣΙ, χρειάζεται καθάρισμα, αλλά και κοπή της βλάστησης που υπάρχει μέσα σ΄΄΄΄   αυτό.

-Αρνητικό για τους Καταρράκτες επίσης είναι και η έλλειψη νερού σε αυτούς αλλά και στο ποτάμι, η οποία  ελπίζουμε ότι με το που θα περατωθούν οι εργασίες το θέμα θα λυθεί επιτέλους.

Τέλος, δύο ακόμη θέματα που έθιξε και η ιστοσελίδα μας κατά το παρελθόν, είναι η αφαίρεση των ρυπαρών πληροφοριακών πινακίδων που υπάρχουν στο πάρκο,  αλλά και η αλλαγή της θέσης των κάδων απορριμμάτων που υπάρχουν στην είσοδο των Καταρρακτών, που μάλλον αποτελεί πρωτοτυπία να... καλωσορίζουν τους επισκέπτες οι 7-8 κάδοι απορριμμάτων που υπάρχουν στην είσοδο του χώρου.

Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία του Δημάρχου Έδεσσας Γιάννου Δημήτρη σε τέτοια θέματα, θεωρούμε ότι θα επέμβει και θα δώσει λύση...

09-9-2021/19:12