ΕΔΕΣΣΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-18

Συνεχίζει δυστυχώς να σκορπά απογοήτευση και θλίψη ο Καταρράκτης στη πόλη της Έδεσσας και τα πέριξ αυτού ποτάμια από την παντελή έλλειψη νερού, ακόμη και τα Σάββατο/Κύριακα!!, παρά το γεγονός ότι, και σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων, οι εργασίες θα εκτελούνται Δευτέρα έως Πέμπτη και Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή τα νερά θα αφήνονται ελεύθερα προς ικανοποίηση των Εδεσσαίων κλπ επισκεπτών στο χώρο.

Έτσι λοιπόν και σήμερα Σάββατο!! 18/9/2021 για άγνωστο λόγο οι καταρράκτες ήταν και πάλι στεγνοί προς απογοήτευση των επισκεπτών και ειδικότερα των μικρών παιδιών που μάταια ρωτούσαν τους γονείς τους γιατί δεν έχει νερό ο καταρράκτης!!, ώστε να φωτογραφηθούν και να δουν τα ορμητικά του νερά.

Ένα Καλοκαίρι λοιπόν χαμένο για την Έδεσσα και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται πέριξ του χώρου των Καταρρακτών, που όπως δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας, εργαζόμενοι στα καταστήματα αυτά, μοιραία έπεσε και η επισκεψιμότητα στα καφέ κλπ καταστήματα εστίασης στο σημείο, αφού οι Καταρράκτες είναι μαγνήτης και πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

Μοναδική αχτίδα όασης και ομορφιάς, το συντριβάνι που υπάρχει στο σημείο και πλησίον του παρεκκλησίου της Αναλήψεως που δίνει άλλη όψη στην περιοχή και θυμίζει ότι Έδεσσα σημαίνει νερά και καταρράκτες.

Ας ελπίσουμε να περατωθούν σύντομα οι εργασίες και να παραδοθούν και πάλι οι καταρράκτες στο κοινό, που στη σκέψη του καθενός όταν ακούει για Έδεσσα το μυαλό του πάει στους καταρράκτες και τα πολλά νερά. 

18/9/2021