ΕΔΕΣΣΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ Ο ‘’ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ’’! ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-08-26

Ρεπορτάζ By Sakis 

Συνεχίζει να εκφράζει, με τον τρόπο του φυσικά, το παράπονό του ο ''Αγρότης του Λόγγου'' στην πόλη της Έδεσσας, για την εικόνα από την οποία αντικρίζουν οι επισκέπτες στο Βαρόσι!!

Ο λόγος;

Διαβάστε παρακάτω:

Είναι γνωστή, η κακή δυστυχώς, συνήθεια κάποιων να αναγράφουν διάφορα συνθήματα πάνω σε πινακίδες κλπ δημόσιες επιφάνειες.

Έτσι λοιπόν, όπως μας πληροφορεί φίλος από την Έδεσσα, άσχημη εντύπωση προκαλεί εδώ και καιρό, η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης στην πόλη της Έδεσσας και στην περιοχή ''ΒΑΡΟΣΙ'' στην αρχή της οδού που οδηγεί στους καταρράκτες, όπου είναι τοποθετημένο το έργο ''Ο αγρότης του Λόγγου''...

... που απεικονίζει ένα συμπαθές τετράποδο με αναβάτη έναν αγρότη, όπου η πληροφοριακή πινακίδα που υπάρχει στο σημείο, δίνοντας πληροφορίες για το έργο, για πολλοστή φορά, άγνωστοι είχαν αναγράψει πάνω σ΄ αυτήν διάφορα συνθήματα, με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται ευκρινώς τα αναγραφόμενα αλλά και να δημιουργεί στον επισκέπτη μία άσχημη εικόνα.

Και κατά το παρελθόν μάλιστα και πάλι είχε συμβεί παρόμοιο φαινόμενο όπου τότε ο Δήμος Έδεσσας, τοποθέτησε άλλη πινακίδα γραμμένη και στην Αγγλική γλώσσα.

Και πάλι όμως άγνωστα άτομα, εδώ και αρκετό καιρό, κατέστρεψαν αυτήν με αποτέλεσμα η πινακίδα που... συντροφεύει τον αγρότη να βρίσκεται στην κατάσταση που θα δείτε στην παρακάτω φώτο, ενώ ανέγραψαν και διάφορα συνθήματα στον αγρότη-αναβάτη επί του όνου

Ελπίζουμε και αυτή τη φορά ο Δήμος Έδεσσας να προβεί στα αυτονόητα!!

Δείτε σχετικές φώτο...

26/8/2022