ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!-ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΙΑΣΚΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-03-05

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 05/3/2021, η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, η οποία είχε σαν μοναδικό θέμα συζήτησης ''Ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πορεία της εκκαθάρισης της εταιρείας «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και αναλόγως τη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων''.

Πριν την έναρξη της συζήτησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γκιούρος Φίλιππος, γνωστοποίησε στο Σώμα ότι, την 2/3/2021 με έγγραφό του ο εκκαθαριστής ενημέρωσε ότι λόγω στενότητας χρόνου και απουσίας των λογιστών, ζητά ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου προετοιμαστεί για την ενημέρωση του Σώματος.

Η παράταξη του Ρυσάφη Αντώνη πρότεινε να συζητηθεί το θέμα από την πολιτική του πλευρά, και στην επόμενη συνεδρίαση να γίνει μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης, λέγοντας ότι η όποια προσπάθεια συγκάλυψης και αποφυγής συζήτησης του θέματος, δεν θα έχει τύχη!!

Τελικά τέθηκαν δύο προτάσεις προς ψήφιση, μία για αναβολή της συζήτησης και μία για διακοπή της συνεδρίασης, όπου ψηφίσθηκε από την παράταξη Γιάννου , Τσεπκεντζή, Τσιτσάγγα και Ξυλουργίδη η αναβολή, και από την παράταξη του Ρυσάφη η διακοπή.

Ιδιαίτερα καυστικός ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλουργίδης Αντώνης, ο οποίος έκανε λόγο για φιάσκο, για γκρίζες ζώνες και ότι οι δικαιολογίες αυτές προς αναβολή της συζήτησης, κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Σώματος!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

05-3-2021/19:38