ΕΔΕΣΣΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ‘’ΧΙΠΙΣ’’ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-10-16

Τα βλέμματα των περαστικών μαγνητίζει εδώ και λίγες ημέρες ένα παράξενο... αντικείμενο που βρίσκεται πλησίον του περιπτέρου έναντι του ΟΣΕ στην πόλη της Έδεσσας!!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, το αντικείμενο που βλέπετε στην παρακάτω φώτο, φιλοτέχνησε ειδικός από την τ.κ Μεσημερίου-Πέλλας με δαπάνες του ιδιοκτήτη του περιπτέρου και κοσμεί την περιοχή...

... ενώ πολλές φορές έγινε απόπειρα κλοπής του, λόγω του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένο, από γνωστές περιφερόμενες ομάδες, ενώ η... χάρη του έφθασε μέχρι και τη Γαλλία αφού Γάλλοι τουρίστες το φωτογράφισαν και το ανέδειξαν στη χώρα τους.

Μάλιστα σε ερώτησή μας, για ποιο λόγο το τοποθέτησε στο σημείο, μας ανέφερε ότι επειδή μονίμως τα πλακάκια του πεζοδρομίου έμπροσθεν του περιπτέρου του, για διαφόρους λόγους ήταν μονίμως εκτός της θέσης τους και αρκετοί ηλικιωμένοι αλλά και μητέρες με τα καροτσάκια τους που περνούσαν από το σημείο υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος...

... και παρά το γεγονός ότι απευθύνθηκε στο Δήμο για τη θεραπεία του προβλήματος, αυτοί αδιαφόρησαν και έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει στο χώρο, το παραπάνω αντικείμενο το οποίο ονόμασε ο ''Χίπις'' της Έδεσσας, ο οποίος κρατά στο χέρι του ένα ποτήρι φραπέ και το πίνει με το καλαμάκι!!

Όντως πρωτότυπη η ιδέα του. Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

16/10/2021