ΜΕΙΖΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: ''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΕΚΛΕΚΤΟΙ’’ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ‘’MAITR’’ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ'' !! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-02-13

Είναι σύνηθες και διαρκώς επαναλαμβανόμενο φαινόμενο τοποθετήσεις ή ενέργειες της αντιπολίτευσης να διαστρεβλώνονται εντέχνως από τον κ Γιάννου και την παράταξη του.

Έτσι λοιπόν συχνά ¨φίλοι¨ του Δημάρχου χρησιμοποιούν αποσπασματικά φράσεις τοποθετήσεων μας, αλλοιώνοντας διαδικτυακά αλλά και σε καφενεία της πόλης το ύφος και την ουσία των λεγομένων μας με σκοπό την παραπληροφόρηση.

Εκμεταλλευόμενος τη χαμηλή θέαση των δημοτικών συμβουλίων παίζει το γνωστό του παιγνίδι, στο οποίο έχει αποδειχτεί μετρ από το 2010 και μετά, αδιαφορώντας αν εξαπατά αγνά συναισθήματα συνδημοτών μας ή θίγει υπολήψεις πολιτικών του αντιπάλων χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλές φορές την αγανάκτηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εντός του θεσμικού οργάνου, καθώς το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι η ανάδειξη του ηθικού αυτουργού και όχι οι πράξεις των εκτελεστικών του οργάνων.

Ο κ Γιάννου αντιλαμβανόμενος ότι η πολιτική με πραγματικούς όρους και περιεχόμενο δεν είναι το προνομιακό του περιβάλλον, επιχειρεί διαρκώς την υποβάθμιση του επιπέδου ώστε να παραμείνει επίκαιρος σε έναν κόσμο που τον έχει ξεπεράσει!

Σε αυτή την αγωνιώδη παραπολιτική του μάχη κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα (προς γνώσιν και συμμόρφωσιν) ακόμη και συνεργάτες του

Ευτυχώς τα δημοτικά συμβούλια καταγράφονται, ο πολιτικός μας βίος είναι αποτυπωμένος και θα τίθεται πλέον στην κρίση των συνδημοτών μας!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: 

Video_20220212213821506_by_VideoShow.mp4 - Google Drive

Γιάννης Τσεπκεντζής

Επικεφαλής Κοινωνία σε Κίνηση

13/02/2022