ΕΔΕΣΣΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ!!

2022-06-22

Κινητικότητα και στην πόλη της Έδεσσας, 1,5 χρόνο περίπου πριν τις Δημοτικές εκλογές, για την κατάρτιση νέου συνδυασμού προκειμένου διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο της Έδεσσας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, πριν 15 ημέρες περίπου  γνωστός αυτοδιοικητικός με εμπειρία τόσο στον Α΄. όσο και Β΄. βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης,   γιορτάζοντας τη γέννηση του εγγονού του, κάλεσε φίλους και γνωστούς, προκειμένου τους κάνει το τραπέζι σε γνωστό κατάστημα της Έδεσσας.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κλήθηκαν και παρευρέθηκαν γνωστοί πρώην αυτοδιοικητικοί, αλλά και άλλα γνωστά στην κοινωνία της Έδεσσας άτομα.

Στη συγκέντρωση αυτή λοιπόν, μεταξύ ''τυρού και αχλαδιού'' αποφασίσθηκε να συγκροτηθεί συνδυασμός για τη διεκδίκηση του Δήμου Έδεσσας.

Πιθανώς υποψήφιος Δήμαρχος, σε περίπτωση που η κίνηση αυτή λάβει ''σάρκα και οστά'', θα είναι ο ''οικοδεσπότης'' της συγκέντρωσης ή ένας εκ των καλεσμένων με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά της Έδεσσας,  χωρίς να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του Δήμου Έδεσσας, εξέφρασε και  πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Έδεσσας, οποίος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα διεκδικήσει αυτόν (Δήμο Έδεσσας), στις μεθεπόμενες εκλογές αφήνοντας το πεδίο για τις επερχόμενες εκλογές στους δύο παραπάνω έμπειρους και παλαιότερους αυτοδιοικητικούς.

Η ιστοσελίδα μας γνωρίζει τα παραπάνω πρόσωπα τα οποία όμως δεν δημοσιοποιεί για ευνόητους λόγους!!

Ίδωμεν...

22/6/2022