ΕΔΕΣΣΑ: ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-15

''ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ''

Μία δυσάρεστη έκπληξη-την οποία προφανώς θα γνώριζε- ανέμενε κατά τη χθεσινή Τρίτη 14/9/2021 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, την μείζονα αντιπολίτευση ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ'' του Τσεπκεντζή Γιάννη.

Ειδικότερα και αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γκιούρος Φίλιππος, γνωστοποίησε και ανέγνωσε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου της παραπάνω παράταξης Παπαδόπουλου Λευθέρη, ο οποίος μάλιστα αφήνει και αιχμές για την παράταξή του και τα στελέχη της.

Λαμβάνοντας το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Τσεπκεντζής και απαντώντας στις αιτιάσεις του πρώην συμβούλου του, ανέφερε ότι ''Τα χαρακτηριστικά της δημοτικής μας παράταξης είναι ποιοτικά και όχι ποσοτικά'', ενώ έκανε και λόγο για μικροπολιτική, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου στις επόμενες εκλογές.

Να θυμίζουμε ότι είναι ο δεύτερος σύμβουλος της παραπάνω παράταξης που ανεξαρτητοποιείται, αφού πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίηση του και ο γνωστός Νομικός Αντώνης Ξυλουργίδης, αφήνοντας και αυτός αιχμές για την πρώην παράταξή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όσους παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει αρκετές διαφοροποιήσεις από τη γραμμή του συνδυασμού ''ΚΟΙΚΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ'' και του Δημοτικού Συμβούλου Μουστάκα Γιώργου, και έτσι αναμένονται πιθανώς εξελίξεις στον συνδυασμό του Τσεπκεντζή Γιάννη.

Ίδωμεν.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

15-9-2021/13:02