ΕΔΕΣΣΑ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ & ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-13

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12/02/2021 η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Δύο από αυτά ήταν και η συζήτηση και λήψη απόφασης επί δύο αιτήσεων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Θ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Α.Ε.» αναφορικά με φιλικό συμβιβασμό με τον Δήμο για συμπληρωματικές εργασίες της παραπάνω εταιρίας στην δ.κ Άρνισσας και στον οικισμό Άγ. Αθανάσιο-Πέλλας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούσθηκαν στην συνεδρίαση, η υπόθεση εκδικάσθηκε αρχικά και η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε και επιδίκασε στην εταιρία τα ποσά των 71.000,00 και 102.000,00 χιλιάδων ευρώ.

Στην έφεση που κατέθεσε κατά της παραπάνω απόφασης ο Δήμος, η οποία όμως δεν εκδικάσθηκε ποτέ, καθόσον όπως ανέφερε η Νομική σύμβουλος του Δήμου, ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση αντικαταστάθηκε και ορίσθηκε άλλος δικαστής!!

Έγιναν λοιπόν προσπάθειες συμβιβασμού μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία εταιρία δέχθηκε την μείωση των ποσών κατά 20/% προκειμένου σταματήσει η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Από την πλευρά όμως του Δημοτικού Συμβούλου Κεκετζίδη Ιγνάτη, τέθηκε διαδικαστικό θέμα (έλλειψη εισήγησης για το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή), και έτσι η υπόθεση-ΟΜΟΦΩΝΑ- αναβλήθηκε, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Νομικού συμβούλου που εκπροσωπούσε την εταιρία και ο οποίος ανέφερε ότι μετά την αναβολή της συζήτησης, πλέον δεν ισχύει η προσφορά της εταιρίας για μείωση των οφειλών κατά 20/%.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο παρακάτω βίντεο.  

13-02-2021/12:45