ΕΔΕΣΣΑ: ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

2021-06-27

Σήμερα (27-06-2021), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ της Λέσχης στην έδρα της Διεύθυνσής μας, στο πλαίσιο εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων...

...  για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα.

Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας, καθώς και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ της Λέσχης του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, παρέστησαν ο Υποδιοικητής της IIης Μεραρχίας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας, οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, κ.ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Γεώργιος, κ.ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.ΤΖΑΜΖΗΣ Ιορδάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας κ.ΟΥΡΔΑΣ Τρύφων, καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί.

Στην τελετή που έλαβε χώρα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ της Λέσχης του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε ομιλία από το τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο...

...  τονίζοντας τη σπουδαιότητα της καθιέρωσης του εορτασμού της σημερινής ημέρας, προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που υφίστανται μεταξύ του εν ενεργεία προσωπικού και των τελευταίων. Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας κ.ΟΥΡΔΑΣ Τρύφων.

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους. όλες οι ως άνω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ως αναφέρθηκε, τηρουμένων των μέτρων κατά της διασποράς του ιού COVID-19, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ.

27/6/2021