ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΙΜΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-04-02

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά τη χθεσινή Δευτέρα 01/4/2024 εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα της Π.Ε Πέλλας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Στράτου Βηληγγένη με τίτλο ''Γύρω από μία μπάλα'', εκτός της βράβευσης των παλαίμαχων της Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ Βασιλειάδης Λάκης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αντωνίου Αστέριος, επέδωσαν τιμητικές πλακέτες σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Έδεσσας και των Γιαννιτσών.

Μοναδική παραφωνία θα λέγαμε κατά την ομολογουμένως κατά τα άλλα πετυχημένη εκδήλωση, το γεγονός ότι, το αίτημα ενός εκ των βραβευθέντων της ομάδας της Έδεσσας, ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, για όσους εκ των παλαίμαχων έφυγαν από τη ζωή, αίτημα το οποίο δυστυχώς-για άγνωστο λόγο-, δεν ικανοποιήθηκε!!, με αποτέλεσμα όπως διαπιστώσαμε μάλλον να πικραθεί ο εμπνευστής του αιτήματος αυτού!!

Την παράσταση έκλεψε και έλαβε το θερμό χειροκρότημα η βράβευση ενός ακμαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διανύει ήδη το 93ο έτος της ηλικίας του. 

Την εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Έδεσσας Τσεπκεντζής Γιάννης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

02/4/2024