ΕΔΕΣΣΑ: ‘’ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-18

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 17/5/2021 απογευματινές ώρες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα -15- θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν τη συζήτηση των παραπάνω θεμάτων, τέθηκαν από την αντιπολίτευση ερωτήματα προς τον Δήμαρχο. Συγκεκριμένα:

Τσεπκεντζής Γιάννης: Αναφέρθηκε στον τρόπο και τη διαδικασία πρόσληψης των υδρονομέων, στο νέο γήπεδο, ζητώντας χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία του, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Έδεσσας αιτούμενος να δημιουργηθεί χώρος και για τις απόψεις και θέσεις της αντιπολίτευσης, μέσω αυτής.

Ρυσάφης Αντώνης: Έθεσε και αυτός το θέμα πρόσληψης των υδρονομέων, την αποκατάσταση έργων στο ποτάμι και για το θέμα των λυμάτων που πέφτουν μέσα σ΄αυτό, στο στέγνωμα από νερά των Καταρρακτών και μάλιστα Π/Σ/Κ που ο χώρος ήταν γεμάτος από επισκέπτες, ενώ επανέφερε το θέμα της ειδικής συνεδρίασης για ην εκκαθάριση της Τουριστικής Α.Ε και το πότε επιτέλους θα γίνει η Γενική Συνέλευση, προκειμένου ενημερωθεί το Σώμα.

Τσιτσάγγας Χαράλαμπος: Έθεσε το θέμα έλλειψης των υδροστομίων στην τ.κ Άρνισσας-Πέλλας, κάτι που αναγκάζει τους αγρότες να γεμίζουν τα βυτία τους με πόσιμο νερό από τις κατοικίες τους!!, για τις κατολισθήσεις στην οδό που οδηγεί στο Χ/Κ Βόρας, αλλά και στις πρόσφατες ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες και στην αλλαγή κανονισμού του ΕΛ.ΓΑ για το θέμα αυτό.

Θωμάς Ευάγγελος: Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο θέμα των απευθείας αναθέσεων για σύνταξη έργων σε ιδιώτες, ζητώντας οι μελέτες αυτές να γίνονται από τους ειδικούς συνεργάτες που έχει προσλάβει ο Δήμος Έδεσσας, καθώς και στην προμήθεια απορριμματοφόρων κλπ μηχανημάτων για την περισυλλογή των απορριμμάτων.

Τέλος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καραμάνη Δήμητρα Και Πέτκος Τάσος αναφέρθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο και στην λειτουργία των αθλητικών υποδομών του Δήμου Έδεσσας, αντίστοιχα.

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο...

18-5-2021/12:12