ΕΔΕΣΣΑ: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ''ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ'' ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΒΛΑΚΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ…

2024-07-08

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Ο σύλλογος νεφροπαθών ν. Πέλλας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον άδικο χαμό του νεφρολόγου της ΜΤΝ του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστου Καβλακούδη! Τον Χρήστο που εκτός από εξαίρετος επιστήμονας ήταν και ένας υπέροχος χαμογελαστός άνθρωπος...Τον δικό μας Χρήστο που έσκυβε με περίσσια αγάπη και ενδιαφέρον στο οποιοδήποτε πρόβλημα μας προέκυπτε...

Τον Χρήστο που είχε ένα ανιδιοτελή χαρακτήρα...Τον Χρήστο που ήταν ένα καταπληκτικός συνάδελφος για τους γιατρούς που συνεργάζονταν καθημερινά...Τον Χρήστο το χαμογελαστό παιδί που πάλεψε τόσο άνισα όλο αυτό το διάστημα στην εντατική!

Καλό ταξίδι γιατρέ μας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει! Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο!

Το διοικητικό συμβούλιο

του συλλόγου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον ιατρό Νεφρολόγο του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστο Καβλακούδη.

Μετά από πολυήμερη και άνιση μάχη για ζωή, ένας ιατρός μα πάνω απ' όλα άνθρωπος «έφυγε» αφήνοντας ένα δυσβάστακτο κενό τόσο για την ιατρική κοινότητα όσο και για την κοινωνία μας.

Ιατρός με άριστη επιστημονική κατάρτιση και άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, προσιτός και αγαπητός σε όλους, συνεργάτες και ασθενείς, υπερέβαλε εαυτόν όταν η ανάγκη το απαιτούσε, ξεπερνώντας ακόμα και τα ανθρώπινα όριά του.

Αφήνει παρακαταθήκη το έργο του που αποτελεί φωτεινό φάρο, παράδειγμα προς μίμηση και ταυτόχρονα βαριά κληρονομιά για όλους.

Θερμά συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο, Χρήστο!

08/7/2024