ΕΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΕΔΕΣΣΑΣ-ΘΕΣ/ΚΗΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ…

2021-06-22

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2021.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως και τον κόμβο των εγκαταστάσεων «Ελληνικά Πετρέλαια», με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, αρχικά στην κατεύθυνση προς Έδεσσα και εν συνεχεία στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 έως και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, κατά τις απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 18:00 μέχρι την δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

22-6-2021/18:42